Back to top

Els Premis Gastronòmics Josep Lladonosa aterren a Reus

L'Espai Llotja de la Cambra de Comerç serà la seu de les dues proves que se celebraran a Reus

Reus serà la seu de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, uns guardons reconeguts arreu de Catalunya i que busquen reconèixer els millors alumnes d'Escoles, siguin de cuina o de sala. En concret, aquest certamen arriba a la capital del Baix Camp els dies 13 i 14 d'abril, amb la gran final de la categoria del Premi Social i també la semifinal de la zona Tarragona-Lleida, amb l'Espai Llotja de la Cambra de Comerç com a seu. 

Es tracta de la quarta edició d'aquests Premis, que es van crear per a retre un homenatge al cuiner català que precisament posa nom a l'esdeveniment: Josep Lladonosa. Però que més enllà dels premis als alumnes, també té un vessant social

Al llarg de les dues jornades, el públic assistent podrà fer tastets de diverses elaboracions, preparades amb productes de proximitat. La recaptació que s'aconsegueixi es bescanviarà per productes alimentaris que després es consumiran al rebost i la cuina del Centre Social el Roser de Reus, sent aquest el vessant social dels guardons a la ciutat. 

A més, l'Espai Llotja rebrà un jurat de luxe i del territori, amb Pep Moreno del Deliranto Salou, Vicent Guimerà de L'Antic Molí Ulldecona o Ferran Cerro de Reus. 

Paraules clau:

Notícies relacionades