Back to top

Els projectes socials uneixen Reddis i Caixabank

La Fundació Privada Reddis i l'Obra Social "La Caixa" han materialitzat aquest matí el conveni de col·laboració per al desenvolupament de projectes socials. En total són 12 entitats del territori que se n'han beneficiat durant el 2016.
Fotografia conjunta de les entitats socials i representants de Reddis i CaixaBank

Imatge d'unitat aquest matí entre la Fundació Privada Reddis, l'Obra Social "La Caixa" i entitats socials del territori després que se signés el conveni de col·laboració entre la Fundació Privada Reddis i l'Obra Social "La Caixa". Durant el 2016, 12 entitats han pogut realitzar projectes socials gràcies a les subvencions que han rebut fruit d'aquest acord. L'aportació econòmica surt de l'Obra Social "La Caixa" i Reddis, com a fundació de la ciutat, és qui desenvolupa el contacte directe amb les entitats socials del territori.

La responsable de la comissió social de la Fundació Privada Reddis, Carme Buixeda, ha destacat la proximitat de la fundació amb les entitats i ha expressat: "L'Obra Social La Caixa potser és de coses molt més grans, nosaltres com que és el de tu a tu, parlem amb la gent, arribem a coses molt més petites, però que considero que també són molt valuoses". 

Per la seva part, la responsable d'Àrea de Negocis de CaixaBank a Reus, Mercè Caballé, ha valorat la tasca feta per la Fundació Reddis durant els 7 anys en què s'ha signat el conveni. "Sabem que els projectes es duen a terme, sabem que la gent que hi ha darrere de les associacions és gent molt compromesa amb els projectes i nosaltres col·laborem estretament i econòmicament amb la Fundació Reddis perquè cada any això sigui factible", ha manifestat Caballé.

L'Associació Síndrome de Down, l'Associació de Pàdel amb tu, l'Associació de pares i mares d'alumnes Col·legi Alba, l'Acció Cívica Antibarreres Socials i l'Associació Alzheimer són entitats beneficiades que han assistit a l'acte de signatura del conveni. Les valoracions de les associacions s'han cenyit totes a la mateixa línia, consideren que sense aquest suport econòmic no hagués estat possible desenvolupar els projectes. 

Paraules clau:

Notícies relacionades