Back to top

Els Xiquets de Reus estrenen temporada amb tres castells de set a la Farinera

Els de la camisa avellana han iniciat el curs de manera optimista i en la primera diada han completat el 3de7, el 4de7 amb el pilar, el 4de7, un pilar de 5 i 5 pilars de 4

Inici de temporada il·lusionant pels Xiquets de Reus. La colla de la camisa marró avellana va iniciar els assajos fa just un mes, on no han baixat de les 100 persones. Els reusencs han arribat a la primera diada amb la intenció de completar els primers castells de set de l’any, per començar a rodar tant els troncs com especialment la canalla. 

En una diada celebrada a la plaça de la Farinera aquest dissabte, i que ha durat poc més d’una hora, els Xiquets, que han comptat amb més de 180 castellers, han completat el 3de7 a la primera ronda, un 4de7 amb el pilar a la segona i han tancat les rondes de castells amb el 4de7. Han tancat la seva actuació amb un pilar de 5 i cinc pilars de 4. 

Acompanyats dels Xiquets del Serrallo

A plaça han estat acompanyats pels Xiquets del Serrallo que també actuaven a plaça per primer cop enguany. Els del barri mariner de Tarragona han descarregat el 4de6, el 4de6 amb el pilar, el 3de6. Han tancat la seva participació en la diada d’Inici de Temporada dels Xiquets de Reus amb un pilar de 4 i un altre espadat que han hagut de desmuntar. 

Volen seguir amb castells de vuit

Els reusencs ja no aturen la seva activitat i volen aprofitar aquesta bona dinàmica amb què han iniciat la temporada, fent grans proves de castells de vuit i superiors als assajos. La pròxima cita serà diumenge vinent a la plaça Vella del Vendrell, on actuaran al costat de la colla local, els Nens del Vendrell, i els Bordegassos de Vilanova.

Paraules clau:

Notícies relacionades