Embalats cap a Europa

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu ha aprofitat la derrota del Moritz Vendrell davant del Barça i ja ocupa la quarta posició de l'hoquei lliga. El conjunt d'Enrico Mariotti ha guanyat per 7 gols a 0 al Calafell, en un partit on ha dominat de principi a fi. Els reusencs tenen per endavant 4 jornades per defensar la plaça que dóna accès a la lliga europea.

El Reus Deportiu no ha tingut problemes per sortir victoriós en l'encontre davant del Calafell. Tot i això, el primer gol reusenc s'ha fet esperar fins al minut 10 quan Raül Marín ha iniciat una excel•lent jugada que ha finalitzat Joan Salvat. A partir d'aquí, el Calafell ha lluitat per evitar no encaixar més gols però només ha resistit fins al minut 24 quan Raül Marín ha marcat el 2-0. El mateix jugador, tot just començar la segona part, ha anotat el 3-0 gràcies a una falta directa. Just abans, Vergés no ha pogut batre Roger Molina de falta directa.

Marc Coy també ha fallat una ocasió a bola aturada, aquest cas, un penal però s'ha redimit amb el que ha estat el gol de la nit. Fruit d'una gran jugada personal el davanter ha anotat el 4-0 al marcador al minut 39. Amb el suficient ventatge, el Reus Deportiu ha gestionat el resultat controlant els tempos del partit i ha ampliat encara més les distàncies respecte el Calafell. Raül Marin ha tornat a marcar i en aquesta cas per partida doble. Primer de falta directa i després de contracop gràcies a una passada de Marc Ollé. Precisament, Ollé ha estat l'encarregat de marcar el seté i definitiu gol de la nit.

Amb aquest resultat, i gràcies a la derrota del Moritz Vendrell davant del Barça, el Reus Deportiu ocupa la quarta posició gràcies al goal average. Una plaça que a partir d'ara no pot abandonar.