Empat del Reus FCR en el penúltim test de pretemporada

L'equip dirigit per Marc Carrasco ha empatat (1-1) en el cinquè amistós de la pretemporada al camp de l'Atlètic Lleida, equip que milita a la Lliga Elit (la nova categoria situada entre la Tercera RFEF i la Primera Catalana).

L'enfrontament entre l'Atlètic Lleida i el Reus ha arrancat amb el primer minut de partit sense jugar com a acte de protesta contra Luis Rubiales. Un cop ja iniciat el duel, Jordi Oribe ha avançat els roigs-i-negres al minut 9, en la primera acció d'atac dels reusencs.

Ja a la segona part, els locals han empatat al minut 52 amb una acció a pilota aturada, però el Reus ha continuat buscant la porteria de l'Atlètic Lleida. Dani Argilaga amb un míssil al travesser ha tingut l'opció de decantar el partit pels ganxets, però el resultat no s'ha mogut. Aquest dissabte (18:00 h) el Reus jugarà el quart Trofeu Ciutat de Reus a l'Estadi contra el Vila-real C. Serà l'últim amistós abans de l'inici del curs el pròxim 10 de setembre, contra l'Escala, a casa.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero