Un empat que ni suma ni resta

El Reus Deportiu Miró aconsegueix un punt en la visita del CE Noia Freixenet al Palau d'Esports. Un resultat que manté als roig-i-negres com estaven, cinquens a la classificació.
Imatge del resultat del partit entre el Reus Deportiu Miró i el CE Noia Freixenet

Han deixat escapar una oportunitat d'or. El Reus Deportiu Miró ha empatat contra el CE Noia Freixenet en aquesta Jornada 19 de l'OK Lliga (4-4).

Els de l'Alt Penedès són rivals directes dels roig-i-negres, ja que només se situen cinc punts per sobre a la classificació. Una victòria hauria encaminat als reusencs cap a les millors posicions del play-off, però els de Jordi Garcia no han pogut guanyar davant la seva afició.

Massa càstig pel bon joc reusenc

Un matx que s'ha iniciat força tranquil pels interessos ganxets. Cap dels dos conjunts gaudia d'ocasions clares de gol, i els del Baix Camp tenien el domini de la bola. Al minut 11 però, Àlex Rodríguez ha vist la blava per una falta a Sergi Llorca. La fortuna és que Jordi Ferrer no ha pogut superar Càndid Ballart des del punt de la directa.

Dos minuts més tard ha arribat el gol dels de Sant Sadurní. L'ha fet César Carballeira a pròpia porta (0-1). Malgrat l'ensopegada, el Reus ha gaudit de la possessió, tot i que no ha trobat els espais per fer diana. Finalment, Xavi Costa al 19,  ha transformat un penal per ampliar distàncies i deixar l'electrònic amb el 0 a 2 abans d'arribar al descans.

Reacció immediata sense recompensa

Ja a la represa, els ganxets han sortit molt endollats, i és que amb quatre minuts, han empatat el matx gràcies a una molt bona definició de Carballeira en l'u contra u (1-2), i d'un penal de Rodríguez (2-2).

Imatge del del partit entre el Reus Deportiu Miró i el CE Noia Freixenet
Imatge del del partit entre el Reus Deportiu Miró i el CE Noia Freixenet. FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Enmig de tot això, el gallec ha vist la blava, i Manrubia ha enviat de nou la bola al pal. Quan semblava que els reusencs s'apoderarien del joc, els de l'Alt Penedès han contestat amb dos gols més. El primer al minut 30, obra de Jordi Ferrer (2-3), i el quart d'Aleix Esteller (2-4), que ha aprofitat un refús dins l'àrea.

Al 37 ha arribat la desena del Noia. Marc Julià no ha desaprofitat l'ocasió i ha retallat distàncies amb el 3 a 4. Els de Pere Varias també han tingut l'opció amb la desena dels roig-i-negres, però Ballart ha aturat davant Sergi Llorca. A set minuts pel final, Joan Salvat, ha fet possible, altre cop, l'empat i el resultat definitiu (4-4).

Amb les taules els de Jordi Garcia retallen un punt a l'Igualada HC en la lluita per a la quarta posició, però segueixen cinquens amb 32 punts. La setmana vinent es desplaçaran a Palafrugell, dissabte 8 de febrer a les 20.00 h del vespre.