Back to top

Epocauto torna a firaReus amb més d'un centenar de vehicles clàssics

FiraReus acollirà aquest cap de setmana la 19a edició d'Epocauto. Un certamen en què es commemorarà el centenari de diversos vehicles com el llegendari Rolls-Royce Silver Ghost. Una fira en què a banda d'exposar més d'un centenar de vehicles d'època, també es commemorarà el centenari de la primera Copa d'Automobilisme Ciutat de Reus.
Epocauto torna a firaReus amb més d'un centenar de vehicles clàssics

Més d'un centenar de vehicles clàssics es traslladaran fins a firaReus en la 19a edició d'Epocauto. Un certamen que enguany acollirà la commemoració centenària de grans vehicles de principis del segle XIX, com el Rolls-Royce Silver Ghost. Un model que segons explica el responsable d'organització d'Eventos del Motor, Andrés Vázquez Noguerol, "va canviar la història d'aquesta marca britànica", aconseguint que la premsa el considerés com "el millor cotxe del món".

A més d'aquesta peça centenària, Epocauto també celebrarà un tribut al SEAT 1430 pels seus 50 anys. Un model molt popular dels anys setanta que va millorar la capacitat de viatjar dels conductors. Tanmateix, hi haurà un espai dedicat als 60 anys del Mini. Un dels vehicles més populars dels anys 70 i que continua marcant tendència en l'actualitat. Però si parlem de centenaris, Epocauto també commemorarà la primera Copa d'Automobilisme de Reus.

Una gran exposició de vehicles d'època, així com múltiples estands en què s'oferiran peces i recanvis de vehicles i motos, llibres i revistes, així com roba, eines i records lligats al món del motor que tindrà lloc aquest dissabte, 9 de març, i diumenge, 10 de març, a firaReus.  

Paraules clau: