Back to top

Errada en el recompte de contagis per coronavirus de Salut

La demarcació de Tarragona ha registrat una nova víctima mortal per coronavirus aquest dilluns 18 de maig, en el dia que han hagut de corregir el nombre de positius i d'altes hospitalàries.
dades

El Departament de Salut ha hagut de corregir les dades oficial de la pandèmia de la COVID-19, arran d’una errada en el recompte. Han admès que hi havia una errada pel que fa a la classificació de les proves PCR, de manera que se n’han vist alterats els resultats a Catalunya i, concretament, a les regions sanitàries del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, respecte als positius i a les altes hospitalàries.

Així, s’han hagut de restar tres casos positius per coronavirus, dos al Camp de Tarragona i 1 a les Terres de l’Ebre. De manera que aquest dilluns el total de positius ascendeix fins als 2.223, mentre que diumenge la xifra era de 2.226. 

DESCARREGA EL PDF AMB LES DADES

Correcció també en les altes hospitalàries

D’altra banda, també han corregit el nombre d’altes hospitalàries. Aquest diumenge a la nit se situava en 1.065 a la demarcació tarragonina, i ara se n’han restat 7 casos, amb un total de 1.058 persones que s’han recuperat.

Més enllà del desgabell de xifres, aquest dilluns s’ha registrat una nova víctima mortal, fet que situa el total acumulat de morts per COVID-19 en 413. També s’ha registrat un augment de 247 sospitosos, fet que situa l’acumulat en 15.861.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades