Escaldats als segons finals

El Reus Deportiu La Fira ha deixat escapar la victòria contra el Caldes. El conjunt del Valles Oriental ha aconseguit empatar (1-1) a tan sols 4 segons pel final. Els reusencs han jugat amb les baixes de Matías Platero i Marc Ollé.
crònica caldes reus deportiu

Final inesperat pel Reus Deportiu La Fira. Si fa una setmana els roig-i-negres van rematar el partit contra el Voltregà a tan sols 7 segons del final, aquesta vegada s'ha girat la truita i ha estat el rival del Reus qui s'ha endut el premi.

La primera part ha tingut com a principals protagonistes els porters. Tot i les múltiples ocasions que han tingut els dos equips ningú Cesc Campor i Pedro Henriques ho han aturat tot. El Caldes ha tingut l'oportunitat de fer-ho al minut 16 quan Joan Salvat ha vist una targeta blava. Xavi Rovira ha servit la falta directa però s'ha trobat amb el magistral porter portuguès. Els roig-i-negres han acusat les baixes de Matías Platero, amb un cop al peu, i Marc Ollé, malalt. Enrico Mariotti no ha pogut fer les rotacions a les que està acostumat.

Al primer minut de la segona part ha arribat el gol del Reus. Marín no ha desaprofitat la falta directa i ha batut a Cesc Campor per marcar la primera diana de l'encontre. Però el conjunt del Vallès Oriental s'ha refet i ha continuat posant resistència. Quan el partit ja semblava liquidat i el Caldes ja havia gastat la directa de les deu faltes reusenques ha arribat el tràgic final. Els locals s'han bolcat completament a l'atac i han canviat el porter per un altre jugador de pista. Pol Galbas ha fet el definitiu 1-1 quan només quedaven quatre segons pel final. Resultat inesperat pel Reus que talla la bona dinàmica de l'hoquei lliga.

El Reus Deportiu La Fira continua provisionalment a la segona posició a l'espera del Voltregà-Vic d'aquest diumenge. El proper partit dels roig-i-negres serà dissabte que ve amb la visita del Forte dei Marmi. Un partit clau per decidir qui és primer o segon del grup C de la Lliga Europea.