Back to top

Esplais i caus reivindiquen a Reus que el lleure és segur

La situació de pandèmia ha limitat, durant mesos, l'activitat de les agrupacions d'escoltes i esplais. Els afectats han volgut fer-se visibles i reivindicar públicament que el lleure educatiu és segur.

Un centenar d'infants i joves s'han concentrat aquest dissabte a la plaça del Mercadal per reivindicar que les activitats que es duen a terme a les agrupacions d'esplais i caus són segures, i que malgrat la pandèmia, el lleure educatiu és un dret. A més, asseguren que ara és més necessari que mai pel seu component de sociabilització i emocional. Amb les restriccions actuals per contenir la Covid-19, els infants sí que poden gaudir de les activitats del cau o l'esplai, però no els joves.

Manifest i pancartes per expressar-se lliurement

Durant l'acte s'ha fet la lectura del manifest i s'han estès 5 pancartes perquè tothom qui volgués pogués expressar com veu la situació i quines són les seves reivindicacions. A la concentració, convocada per la Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus, hi han estat cridades les 5 agrupacions presents a la ciutat: Fem-nos amics, La Mulassa, MontsantCim, l'Albada, i el Ben Enllà. 


do montsant

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades