Back to top

El Festival Accents ven 7.000 entrades en la seva 10a edició

Com a novetat, aquest 2023 s'han sumat a l'Accents els municipis de Vilaplana i Altafulla.

'La Romeria', de Rodrigo Cuevas, ha omplert el Teatre Fortuny en el concert de cloenda del desè aniversari del Festival Accents. Una edició que ha passat per Cambrils, Riudoms, el Morell, Botarell, la Selva del Camp i, per primer cop, també per Vilaplana i Altafulla.

El tret de sortida el va donar Judit Nedderman, al maig, i, a partir d'aquí, l'han seguit Paco Ibáñez, Nuria Graham, La Ludwig Band, Pau Vallvé i Joan Reig, entre altres artistes. I és que l'Accents també ha permès conèixer el nou disc de Montse Castellà i el Projecte Dones de Paraula, format per quatre artistes del Camp de Tarragona, per posar dos exemples.
 
La valoració del director artístic del festival, Isaac Albesa, ha estat molt positiva perquè, en les seves paraules, "la qualitat artística de totes les propostes ha estat sensacional i la resposta del públic també ha estat molt bona, amb un total de 7.000 entrades venudes".

La Traca Final 

Tot i que oficialment l’Accents 2023 ha finalitzat, l’organització ha previst un petit cicle, que s’anomena Accents 10 anys La Traca Final. Aquest arriba amb l’objectiu de consolidar la marca Accents també a la primavera

En aquesta traca final hi haurà els dos concerts d’Antònia Font i les actuacions de la valenciana La Maria amb el seu disc L’Assumpció i el concert especial dels 10 anys del disc 'Maria canta copla' amb Maria Rodés.

Paraules clau:

Notícies relacionades