Back to top

El Festival Divines dóna veu a la creativitat femenina

Aquest dissabte ha finalitzat la tercera edició del Festival Divines, una proposta en clau femenina que uneix les lletres, la música i el vi. El darrer concert ha tingut lloc a Reus, als jardins de la Casa Rull, i ha comptat amb la cantautora Gessamí Boada.
gessamí boada al festival Divines

La poca presència de les veus femenines als festivals és el que va motivar l'associació cultural ETCètera a impulsar, ara fa tres anys, la creació del Festival Divines, un esdeveniment que busca ser un altaveu de les propostes creatives musicals o literàries a mans de dones. 

El tercer i últim concert del Festival Divines ha comptat amb la jove escriptora Eulàlia Canals, que ha llegit alguns dels seus poemes, i la cantautora Gessamí Boada.  

Pel que fa a la tercera pota del festival ve donada pel propi nom. La paraula "vi", que es troba al centre de "divines" ha agafat també protagonisme i s'ha integrat en la proposta musico-literària, de manera que a cada concert se li ha atribuït un vi que, d'alguna manera, té alguna vinculació amb la cantant.

Els creadors del festival l'han volgut repartir pel territori, per això els concerts no s'han enclavat en una sola ciutat sinó que han estat a cavall entre Reus i Tarragona. A més, de cara a l'any que ve es vol ampliar la presència del Divines a Altafulla.

Paraules clau: