Back to top

El Festival Escena de Cambrils evoluciona i gira pel territori

Cambrils serà l'epicentre del Festival, però també es traslladarà a Vila-seca i Falset. Una tercera edició que arriba amb sis propostes teatrals de primer nivell i preus molt populars

El Festival Escena de Cambrils es transforma, i aquest any serà l''Escena en Gira', perquè el teatre no només aterrarà a la vila marinera, sinó que compartirà seu amb Falset i Vila-seca. Un total de sis propostes es podran viure entre el 13 d'octubre i fins al 2 de desembre entre el Teatre del Casal de Cambrils i la Torre del Llimó, igual que el Teatre l'Artesana de Falset i el Teatre del Centru de Vila-seca. Tot, asseguren des de l'organització, per a obrir fronteres i permetre que obres de primer nivell arribin a tot el territori. 

'Adeu, Jane!', 'Els secundaris', 'Hamlet.01', 'MDR', 'Non Solum' i 'Parné' són les obres escollides per aquesta edició. A més, l'organització ressalta els preus populars que s'han establert per aquest any: 12 euros l'entrada anticipada, 15 a taquilla; abonaments de 3 i 5 obres; i també descomptes per a menors de 30 anys i majors de 65. Les entrades ja estan disponibles a codetickets.com i la informació completa es pot consultar a escenaengira.cat.

Paraules clau:

Notícies relacionades