Back to top

El festival Jazz&Blues de Cambrils es trasllada a la primavera

La música ressonarà a Cambrils en el marc de la 13ena edició del festival Jazz&Blues, que se celebrarà entre l'abril i el maig. La figura de la dona tindrà una presència important en els cinc concerts que s'han programat.

El festival Jazz&Blues tornarà a celebrar-se a la primavera, tal com es va plantejar en els seus inicis. Enguany se celebrarà la tretzena edició entre l'abril i el maig, en què la figura de la dona tindrà una presència important en els cinc concerts que s'han programat. Concretament, pujaran damunt de l'escenari entre el 10 d'abril i el 8 de maig. Des de l'organització del certamen destaquen que aquest factor no ha estat buscat intencionadament, però reconeixen que serveix per reivindicar el paper de la dona en aquest gènere musical. Inspirada per aquest fet, l'artista Nuri Mariné ha elaborat el cartell d'aquesta edició.

Tenint en compte el context actual de pandèmia, el festival vindrà marcat de canvis. D'una banda, no es celebrarà el tradicional concert de Jazz a la Fresca al Parc dels Pescadors per evitar aglomeracions. En aquest sentit, es mantindrà la limitació d'aforament al 50% a la Cripta i al Teatre del Casal, els dos espais on tocaran músics com Elisabet Raspall o Womblues. El pressupost que s'invertirà en aquesta edició també s'ha vist reduït a una tercera part d'altres anys i enguany oscil•la entorn als 12.000 euros, una partida en la qual també hi han participat administracions com l'Ajuntament de Cambrils i la Diputació de Tarragona.

Les entrades per als cinc concerts ja estan a la venda al portal entradium. Tots els concerts tindran un cost de 10€, a excepció del primer d'Elena Ley & Miguel Talavera.

PROGRAMACIÓ

cambrils 2021

Elena Ley & Miguel Talavera (country & bluegrass) 

Dissabte 10 abril. 20h 

Teatre Casal Cambrils. 8 euros / Anticipades a https://entradium.com  

Elisabet Raspall Trio (jazz) 

Diumenge 18 d’abril. 19.30h 

Cripta Ermita. 10 euros / Anticipades a https://entradium.com  

Womblues (blues) 

Dissabte 1 de maig. 20.00h 

Teatre del Casal. 10 euros / Anticipades a https://entradium.com  

Carles Viarnès (contemporània) 

Diumenge 2 de maig. 19.30h 

Cripta de l’Ermita. 10 euros / Anticipades a https://entradium.com  

Arnedo, Pérez & Fumero  feat. Lucía Fumero (jazz) 

Dissabte 8 de maig. 20.00h 

Teatre del Casal. 10 euros /  anticipades a https://entradium.com  

Paraules clau:

Notícies relacionades