Back to top

firaReus enceta el 2020 amb 13 fires

Amb aquest programa, manté els 240 dies d'ocupació que es van assolir al 2019
firareus

firaReus mantindrà les 13 fires anuals (pròpies i externes o coorganitzades) aquest 2020 i treballa per consolidar els 240 dies d’ocupació amb 180 actes realitzats durant el 2019.

Algunes de les fires i congressos més destacats

  • Epocauto (20a edició): del 29 de febrer a l’1 de març
  • Bestial: Saló de la Mascota
  • Saló de la Moto
  • AUTOPRIMAVERA
  • Congrés Català d'Urologia: 15,16 i 17 de maig
  • ExproReus: 8 al 12 d’octubre
  • Tot Nuvis: 13 al 15 de novembre

Consulta tota la informació dels esdeveniments de firaReus

Cursos de formació, jornades, congressos i convencions

En l’àmbit del sector de reunions, entre els 180 actes realitzats al 2019 hi havia cursos de formació, jornades, congressos i convencions, entre d’altres. En aquest sentit, la setmana vinent hi haurà la primera jornada organitzada per firaReus, el Motivation Day, que es farà el dilluns dia 20 al matí.

Entre l’activitat programada destaca també la Mobile Week que es farà el dia 20 de febrer i la jornada de màrqueting digital FICOMMERCE del 25 d'abril i la Jornada d'Empresa i Esport que es farà el dia 21 de juny.

Dins d'aquest àmbit, una de les novetats d'enguany, serà l'organització conjuntament amb el CESDA, d'una jornada internacional sobre Emergència Climàtica i Aviació prevista per al 6 de desembre.

Una nova marca: firaReus Events

Entre els objectius del 2020 també hi ha la potenciació dels esdeveniments professionals MICE (Meetings, Incentives, Conventions and Exhibiticions) iniciada el passat mes de desembre amb la presentació de la nova marca de firaReus Events, destinada al posicionament i a la projecció de la destinació dins del mercat del turisme de reunions.

Paraules clau:

Notícies relacionades