Back to top

Partidàs de Setmana Santa a l'Estadi

El Reus rebrà la visita de l'Hospitalet amb l'objectiu de posar punt final a la ratxa de tres partits consecutius sense guanyar davant del segon classificat de la categoria.

Un Reus controlador, protagonista i dominador del partit contra l'Hospitalet. Amb aquest plantejament de duel arriba el conjunt de Marc Carrasco a la cita contra els del Baix Llobregat, un equip candidat a pujar a la Segona Federació. De fet, els riberencs són un dels dos equips que ha pogut guanyar l'Olot, líder destacat amb deu punts de marge respecte a l'Hospi. Enguany, el Reus només ha pogut guanyar un dels cinc partits que ha jugat a l'Estadi, una mala dinàmica que l'equip vol revertir.

Recuperant efectius

Marc Carrasco podrà tornar a comptar amb dues peces importants com són Andy Alarcón i Ricardo Vaz, mentre que Alberto Benito continuarà sent dubte fins a l'últim moment. El Reus-Hospi es jugarà aquest dijous a les 20:30 h a l'Estadi, un duel que serà arbitrat per Brian Díaz.

El Reus haurà de pagar una multa de 600 euros

Finalment, la Federació Catalana de Futbol ha imposat una sanció econòmica de 600 euros al club reusenc per la tangana final del Reus-Badalona.

L'informe exposa que, després d'analitzar les al·legacions i proves de vídeo, i tenint en compte que no es van produir agressions considerades greus, no es clausurarà el terreny de joc. Això sí, l'entitat haurà de pagar una multa per "no haver reprimit amb la diligència suficient les conductes violentes que es van produir al final de l'enfrontament".

Paraules clau:

Notícies relacionades