Gerra d'aigua freda

El Reus ha rebut un correctiu dur per part del Noia, que s'ha mostrat més superior i contundent que els de Jordi Garcia (2-5).

El duel per la tercera plaça de l'OK Lliga se l'ha emportat, de manera merescuda, el CE Noia. El Reus ha començat el partit perdonant dues accions des de la falta directa: primer Compagno, després Marín. Els de Pere Varias no han desaprofitat els errors reusencs i han marxat al descans amb un avantatge de dos gols.

Càndid Ballart ha aturat una pena màxima de Xavi Costa, però l'ex del Reus no ha deixat escapar el refús i ha avançat els de l'Anoia (0-1). Abans del descans, un bon bloqueig i continuació de Jordi Bargalló i Toni Salvadó ha acabat amb gol del segon (0-2).

El Noia no ha afluixat

A la represa els de Sant Sadurní han continuat collant el Reus i han ampliat el marcador. Els protagonistes del segon gol han fet el tercer i el quart. Bargalló ha definit molt bé des del vèrtex de l'àrea, i Salvadó ha culminat un contraatac dels visitants (0-4).

El Reus ha reaccionat tímidament. Sergi Aragonès ha sorprès Blai Roca per fer el primer (1-4), i instants després, Compagno ha fet el segon (2-4) aprofitant una superioritat. Entremig, Marín ha perdonat una nova falta directa. Quan semblava que els de Jordi Garcia tornaven al partit, Xavi Costa ha sentenciat amb el cinquè (2-5).

Dura derrota d'un Reus que veu com la tercera plaça de l'OK Lliga se li escapa. Els de Jordi Garcia se situen quarts amb 41 punts, a cinc del Noia.