Golejada a les adversitats

SILVIA ANDREO 3-0 ha guanyat el club de futbol Reus Deportiu l’Olot aquest diumenge a l’Estadi Municipal. Un triomf molt merecut pels de Natxo González que han jugat amb un home menys des del minut 72 per l’expulsió de Fran Carbia. Els roig-i-negres sumen la segona victòria en lliga i es mantenen invictes després de 4 jornades.  Imparable a l’Estadi Municipal. Així segueix el CF Reus Deportiu que torna a sumar una victòria davant la seva afició. Els primers minuts del partit han estat de poca intensitat fins que Jaume Delgado ha començat amb la ronda d’ocasions pel Reus. El capità ha estat el primer en provar sort des de la frontal. Un minut després Fran ha posat a prova el porter de l’0lot, i també Ismael Moyano amb una doble rematada que ha refusat la defensa visitant. Però ha estat Edgar Hernández després d’un bon centre de Marin qui ha aconseguit perforar la porteria de Wilfred al minut 32. A punt d’arribar al descans l’Olot ha tingut l’oportunitat d’empatar després que l’àrbitre assenyalés penal de Benito sobre Sana. El llançament d’Héctor des dels 11 metres s’ ha estavellat al pal. Amb l’1 a 0 els dos equips s’han anat al vestuari. El segon temps s’ha iniciat amb aquest potent xut d’Óscar Rico. L’Olot ha tornat també més actiu i ha generat més perill. Aquesta doble ocasió primer de Gato i després d’Uri ha estat la més clara dels garrotxins per aconseguir l’empat. Al 72’ l’àrbitre ha mostrat la vermella directa a Fran Carbia per aquesta entrada. El mateix jugador s’ha quedat sorprès per la decisió del col•legiat que tampoc ha caigut gens bé entre l’afició. El Reus s’ha quedat amb un home menys i ha respòs amb dos gols més. El primer ha estat de Moyano després d’una jugada d’estratègia i cert embolic a l’àrea i el segon de Ricardo que ha rematat de cap la centrada de Benito per col•locar el 3 a 0 definitiu. Després d’aquest triomf el Reus se situa tercer a la taula amb 8 punts. Diumenge vinent s’enfrontarà a l’Hèrcules.