Back to top

El gòspel solidari amb la Fundació Noèlia omple el Fortuny de vida

El teatre Fortuny s'ha omplert de Gospel amb el Coro Gospel Living Water, en un concert solidari de la Fundació Noèlia, que treballa per la cura de la Distròfia Muscular Congènita per dèficit de colagen VI
Coro Gospel Living Water

Per unes hores, el Fortuny s'ha transformat en una església afroamericana, al ritme del Coro Gospel Living Water de Madrid. Amb un aforament gairebé ple, la recaptació de les entrades contribuirà a la Fundació Noèlia, que treballa per les persones afectades per la Distròfia Muscular per dèficit de col•lagen VI. Noèlia Canela, presidenta de la Fundació, mostrava la seva sorpresa davant l'èxit de l'esdeveniment: "hem venut més de 750 entrades, sense comptar la fila zero, de la qual encara en desconeixem les dades".

Des de l'organització, aplaudeixen l'assistència, que ha superat les 750 entrades venudes

En aquest acte també s'ha aprofitat per remarcar el paper que juga la fundació en la vida dels diagnosticats i les famílies. Per ells, és fonamental: "és l'únic que tenim per unir-nos amb altres infants i famílies per recaptar més i més fons per trobar la cura a la malaltia". Així ho explica la María Rodríguez, la mare d'una nena diagnosticada que ve des de Madrid, acompanyada de la família, per donar suport a la fundació.

El grup musical madrileny ha omplert de vida l'escenari del Fortuny de la mateixa manera que tots els assistents al concert han omplert de vida la fundació, que ara compta amb més recursos per seguir amb la investigació mèdica.

canalreus a telegram

 

insta

Paraules clau:

Notícies relacionades