Back to top

El govern de l'estat garanteix els Jocs Mediterranis 2018

El nou secretari d'Estat per l'Esport, José Ramon Lete, ha assegurat que hi haurà el finançament necessari. El govern central i l'Ajutament de Tarragona firmaran un document de compromís per la celebració dels Jocs.
jocs mediterranis 2018

El govern de l'estat ha garantit el seu compromís envers l'organització dels Jocs Mediterranis 2018. Sense entrar en detall sobre quina serà la futura aportació econòmica, el nou secretari d'Estat per l'Esport, José Ramon Lete, ha assegurat que hi haurà el finançament necessari. Ja sigui a través dels pressupostos d'enguany o a través d'altres vies, això sí, abans d'aquest mes d'abril.

Per la seva banda, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha afirmat que els Jocs ja no corren perill i que totes dues parts signaran un document de compromís al respecte. D'aquesta manera, i per primera vegada, algú del govern central es compromet amb projectes pendents dels Jocs com el de la piscina olímpica. Durant les pròximes setmanes s'espera concretar en paper els primers passos d'aquesta infraestructura esportiva, l'única obra no començada encara.