Back to top

Gran participació al campus 'Handbol Experience' de Cambrils

Per quart any consecutiu Cambrils ofereix el campus 'Handbol Experience' durant l'estiu. Més d'un centenar de nens d'arreu de Catalunya s'hi han inscrit per millorar la seva tècnica i, a part de handbol i handbol platja, també fan activitats lúdiques.
Més d'un centenar de nens participen al campus 'Handbol Experience' de Cambrils

El pavelló municipal de Cambrils acull la quarta edició del campus d'estiu 'Handbol experience'. En la seva primera edició constaven de 31 inscripcions i aquest any compten amb 105 nens i nenes d'arreu de Catalunya. Una oportunitat per millorar la tècnica al major campus d'handbol del territori.

Enguany l'estada s'ha allargat una setmana més. La primera és per aquells nens  de la zona que no s'hi queden a dormir, mentre que l'altra és per tots aquells que hi passen les nits. A més, a part d'oferir handbol i handbol platja, volen transmetre valors aplicables dins i fora del camp a través d'activitats lúdiques.

Un fet destacable és que aquest és l'any en què més inscripcions de jugadores han tingut i han apostat pel handbol femení amb cinc entrenadores al campus. Qui s'hi vulgui apuntar, però, haurà d'esperar fins la propera edició.

Paraules clau:

Notícies relacionades