Back to top

El Grup Xou Gran Del Reus Deportiu es reinventa

Durant els mesos d'estiu, més d'una quinzena de patinadores han abandonat el club roig-i-negre per iniciar nous camins. Seran substituïdes per integrants de la plantilla del Grup Xou Júnior roig-i-negre.
Imatge del nou Grup Xou Gran Del Reus Deportiu

La secció de patinatge del Reus Deportiu ha patit aquest estiu un important trasbals. Fins a setze patinadores del Grup Xou Gran han abandonat l'entitat per desavinences, incompatibilitat d'horaris o per emprendre nous camins en l'àmbit professional. Davant d'aquest fet, el club ha optat pel relleu generacional.

Aquesta temporada les campiones del Grup Xou Júnior passaran a formar part de la categoria absoluta i la marxa d'una de les cares visibles de la secció, la ja exentrenadora Laura Rodríguez, comporta també canvis en l'equip tècnic. Montse Fornós serà la nova líder d'aquest nou projecte.

Malgrat tot, el Reus treballa amb la mateixa dinàmica que en temporades anteriors. L'equip ja prepara la coreografia que s'estrenarà el proper mes de gener al Campionat Territorial de Grups Xou i l'objectiu serà participar en els propers World Roller Games 2021 a Argentina.