Back to top

"Ha estat estrany per a tots treballar en un Reus de pel·lícula"

Coneixem com els agents de la Guardia Urbana de Reus s'han adaptat a la pandèmia. El Caporal Sánchez ho explica.
Guàrdia Urbana Reus.

El dia a dia dels agents de seguretat de la ciutat de Reus també s'ha vist modificat amb l'arribada de la pandèmia. Mascareta i guants són el seu nou uniforme. De fet, després de gairebé 2 mesos de mesures de confinament, des del cos de la Guardia Urbana de Reus asseguren que, majoritàriament, la ciutadania ha respost correctament a les restriccions que es demanaven.

El caporal Sánchez agraeix també els agraïments rebuts per diversos reusencs. De fet, destaca que es tracta "d'una situación molt complicada i a cada casa les realitats són molt diferents".

"Ens mesurem la temperatura, però no fem testos de COVID"

Des de la posada en marxa de l'estat d'alarma els agents han pres mesures de protección. Més enllà dels guants i les mascaretes, diàriament es prenen la temperatura per mirar de detectar possibles contagis. "Tot i que no és un indicador directe ens serveix per anar-nos controlant, ja que no hi ha hagut cap cas de COVID confirmat, només un agent es va quedar a casa per prevenció", ha destacat Sánchez.

D'altra banda, reconeix que "no ens hem fet testos de coronavirus". A la vegada, tenen clar que les seves tasques van canviant paral·lelament a les fases de desconfinament. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades