Punt que reforça el canvi de dinàmica

El Reus ha fet mèrits suficients per sumar els tres punts de Sant Sadurní, però els de Jordi Garcia han empatat contra el Noia (4-4) en el que ha estat un gran partit d'hoquei.

El Reus sabia que guanyar a l'Ateneu era una missió molt difícil: cap equip ho ha fet a l'OK Lliga aquest curs. Partit on Sergi Aragonès (lesió) i Arnau Canal (decisió tècnica) no han jugat, i han tornat a la convocatòria Marc Julià, Diego Rojas i el jove Guillem Jansà. L'enfrontament no ha començat bé pels roigs-i-negres, que han vist com Jordi Bargalló feia el primer local al minut vuit (1-0). La reacció, això sí, ha estat ràpida, i Martí Casas des de la distància ha fet l'empat (1-1).

Minuts més tard, Humberto Mendes ha tornat a avançar al Noia (2-1) i a la jugada següent ha vist la blava, però Maxi Oruste no ha pogut fer l'empat des de la directa. Qui sí que ha fet el segon reusenc és Guillem Jansà (2-2), en l'últim segon del primer temps. El jugador de la base ha marcat per segon partit consecutiu a l'OK Lliga.

Domini a la segona meitat

No havia passat ni un minut de la segona part que Casas ha tornat a marcar, en aquest cas, amb un xut des de la frontal (2-3). En una represa de clara superioritat ganxeta, els de Jordi Garcia s'han topat en més d'una ocasió amb un inspirat Blai Roca. Tot i el domini, Martí Gabarró des de la directa i Toni Salvadó han capgirat el marcador (4-3). Segons més tard, en una nova reacció immediata del Reus, Maxi Oruste ha fet el quart (4-4).

Punt de mèrit

Tot i que l'empat podria tenir un possible regust amarg de boca, perquè, tot i que el Reus ha tingut opcions per guanyar a l'Ateneu, guanyar un punt a Sant Sadurní sempre és valuós. El pròxim duel dels de Jordi Garcia serà el dimecres 21 contra l'Igualada al Palau d'Esports (21:00 h).

Al programa del Cercle Central...

Comentem el partit d'hoquei entre el Noia i el Reus Deportiu amb Ricard Notario.