Back to top

Hotelers i comerciants retiren l’aportació a la Taula Estratègica de l’Aeroport

L’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la Província de Tarragona, i la Confederació d’Empresaris de Comerç i Serveis de les Comarques Tarragonines, han decidit retirar l’aportació a la Taula Estratègica de l’Aeroport, segons ha publicat avui el Diari Més. Per tant, el pressupost anual de la Taula Estratègica de l’Aeroport es reduirà en 200 mil euros, és a dir, que el pressupost passa de 3.5 a 3.3 milions d’euros anuals fins al 2015.

La sortida de les dues institucions se suma a la reducció de l’aportació de les tres Cambres de Comerç que hi participen, Reus, Tarragona i Valls, així com la sortida de l’Ajuntament de Tarragona. El rotatiu també afegeix que l’autoritat portuària espera un informe favorable d’Hisenda per poder-s’hi adherir. Els hotelers de la província, argumenten que tot i la seva sortida continuaran treballant per buscar alternatives.

Per la seva banda, els comerciants asseguren que no tenen els recursos econòmics per poder seguir en la Taula, però que això no significa que no hi creguin.

Davant d’aquesta situació també ha donat la seva opinió el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, que assegura que aquest canvi no tindrà grans efectes. L’Ajuntament de Reus no ha volgut entrar a valorar la sortida de les dues institucions i ha assegurat que mantindran la seva aportació anual de 140 mil euros perquè creuen que és una infraestructura estratègica.