Back to top

Isaac Sanromà enceta la Festa Major de Sant Pere

Reus ja està de Festa Major. La lectura del pregó i l'encesa de la primera Tronada, han marcat l'inici d'una de les setmanes més esperades de l'any. L'expresident de la Cambra de Comerç, Isaac Sanromà, ha estat l'encarregat de cridar a la ciutadania, tot plegat, amb un to de nostàlgia cap als temps passats i també de reconeixement cap al món empresarial.
tronada

L'empresari Isaac Sanromà, qui ha estat 13 anys president de la Cambra de Comerç de Reus, ha estat el protagonista a l'hora de donar el tret de sortida a la Festa Major de Sant Pere. Amb una mirada nostàlgica, no ha dubtat en recordar les seves vivències al voltant de la festa, tant de jove com quan ja va ser pare. Així, ha encarat bona part del discurs, des del Saló de Plens, detallant què significa per a ell viure aquesta tradició.

D'altra banda, el discurs també ha mirat cap al món empresarial. De fet, ha volgut subratllar la tasca de diversos empresaris de la ciutat. D'aquesta manera, Sanromà ha deixat ben clara la seva petjada en el teixit econòmic de la ciutat, però també la de tot un equip de persones. 

sanromà

Una vegada ha finalitzat el seu discurs, l'escenari s'ha traslladat al balcó de l'Ajuntament on els ministrers han anunciat l'inici de la Festa Major. En aquest moment, les paraules de Sanromà s'han pronunciat a l'exterior. Tot seguit, l'emrpesari ha tingut l'honor d'encendre la primera Tronada. La plaça ha esclatat en eufòria, emoció i pólvora.

Carme Latorre, reconeguda amb el Tro de Festa 2019

Carme Latorre

Carme Latorre Vallès, portadora de gegants des de 1979, ha eswtat reconeguda amb el Tro de Festa 2019 de la Festa Major de Sant Pere

RECUPERÀ EL PREGÓ

Paraules clau: