Back to top

Joan Carles Virgili: "No podíem dir que no a jugar a Europa"

El president del CTT Ganxets Joan Carles Virgili va passar pel Cercle Central de Canal Reus, on va valorar l'inici de temporada del Reus Ganxets Miró.

L'aventura continental del Reus Ganxets Miró tindrà, precisament, el local de l'entitat reusenca com a seu de la segona fase de l'Europe Cup. Tot plegat gràcies a la primera fase perfecta que va fer l'equip, amb quatre victòries en quatre partits disputats. El passat mes de juny, el president del Club Tennis Taula Ganxets Joan Carles Virgili explicava al Cercle Central que, aleshores, el club no podia permetre's jugar a Europa.

Mesos més tard i, de nou al programa de Canal Reus, Virgili assegura que "no podíem dir que no a jugar a Europa". "Nosaltres no sabem si ens tornarem a classificar per Europa i deixar escapar aquesta oportunitat hagués estat un fracàs com a club", considera. De fet, valora el debut continental molt positivament, tenint en compte la dificultat del grup en el qual van quedar enquadrades. 

La segona fase, a casa

El local dels Ganxets acollirà la segona fase de l'Europe Cup, però abans l'entitat haurà de fer petits canvis a la instal·lació. "El terreny de joc és molt més gran que el que s'utilitza a Superdivisió, i això vol dir que haurem de readaptar les llums de la pista". Des del club intentaran col·locar una graderia perquè pugui haver-hi el màxim d'espectadors possibles. 

La segona ronda europea es jugarà entre el 10 i el 12 de desembre, amb la presència del Budaorsi d'Hungria, el Nanotech Villach d'Àustria, el Centrum Bratislava d'Eslovàquia i el Reus Ganxets Miró.

Paraules clau:

Notícies relacionades