Back to top

La 48a edició de la fira ExproReus manté la ferma aposta per l'automoció

La fira multisectorial dóna el tret de sortida aquest dimecres amb 150 comerciants, que ocuparan els més de 23.000 metres quadrats d'instal•lacions.
La fira multisectorial dóna el tret de sortida aquest dimecres amb 150 comerciants, que ocuparan els més de 23.000 metres quadrats d'instal•lacions.

Amb més expositors i més metres quadrats. Així és com es presenta la 48a edició d'ExproReus, la fira multisectorial de referència que obrirà les portes aquest dimecres i s'allargarà fins diumenge. L'edició d'enguany comptarà amb 150 expositors de diferents sectors, repartits en més de 23.000 m² en interior i exterior. Unes xifres de rècord, però que mantenen la màxima aposta en el sector de l'automoció. "Per tradició, el sector de l'automòbil sempre ha tingut un pes molt important a ExproReus. Tothom està acostumat a anar a veure els cotxes a la fira, i com que hi ha un concessionari al costat de l'altre, és fàcil provar-los i comprar-los", explica el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà.

Una de les altres apostes seguirà sent l'hostaleria, amb els clàssics tallers culinaris que aquest any aniran a càrrec del restaurant El Molí del Mallol, guanyador del concurs de TV3 Joc de Cartes, i el Tasting Village que oferirà música i alimentació. D'altra banda, el sector immobiliari també aprofitarà la seva revifada per augmentar el seu protagonisme a l'espai. En definitiva, unes dades d'ocupació molt positives que evidencien l'elevada rendibilitat econòmica de la fira per la ciutat. "Sabem que les compravendes i transaccions tancades a ExproReus suposen 11,5 milions d'euros i això és extraordinari. L'any passat es van vendre fins a 500 cotxes en els quatre dies d'obertura. La fira ajuda a fer que l'economia de la ciutat i la regió funcioni millor", reconeix el regidor de Promoció Econòmica i Urbanisme de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza.

L'horari d'obertura d'ExproReus serà d'11h a 21h, tret de la zona de Tasting Village que s'allargarà fins a les 23h. Per tal de facilitar l'accés fins a l'ExproReus, Reus Transport habilitarà la L80, una línia especial d'autobusos que anirà de la plaça Llibertat fins a firaReus. L'entrada general de l'ExproReus es manté en 3 euros, amb una reducció d'un euro amb el Carnet Jove.

Paraules clau: