Back to top

La Cambra de Comerç de Just i Girbes, una realitat

La Cambra de Comerç de Reus ha constituït, aquesta tarda, el nou plenari. Oficialment, Jordi Just s'ha convertit en el president per als pròxims tres anys i Àgata Girbes en vicepresidenta. Un fet que es reverteix duran l'últim any de mandat. Els nous líders de l'ens cameral han assegurat que amb aquesta nova etapa aconseguiran apropar-se a les cinc comarques de l'àmbit d'actuació de l'entitat.
cambra

El nou president de la Cambra de Comerç de Reus, per als pròxims tres anys, Jordi Just ha defensat que 'demanarem als consells comarcals poder fer delegació de la pròpia cambra perquè l'empresariat estigui més a prop nostre.  Un fet que els ha de permetre escurçar distàncies a empresaris que, per exemple, es trobin a comarques com la Ribera d'Ebre.

Per la seva banda, l'actual vicepresidenta, Àgata Girbes, ha assegurat que 'hem d'esperar que es desprengui la unió d'aquests dos equips i que segueixi havent-hi una harmonia per buscar el millor pel territori i les empreses'. Paral·lelament, la secretària general d'Empresa i Coneixement, Marta Felip, ha destacat que 'cal resoldre quin paper han de tenir les Cambres d'aquest país dins de l'entramat empresarial'. Tot plegat, un acte que ha comptat amb la presència dels cinc presidents dels Consells Comarcals que tenen representació a la Cambra.

Paraules clau: