Back to top

La Cartoixa d'Escaladei prepara les noves activitats educatives

La Cartoixa es vol apropar als més petits explicant la seva història amb activitats amenes i atractives

La Cartoixa d'Escaladei es prepara per rebre a infants i grups escolars del territori. A través d'una prova pilot, el monument eclesiàstic de Scala Dei pretén oferir activitats lúdiques i educatives per a diferents edats del cicle escolar, amb la intenció d'explicar la història de la Cartoixa de Scala Dei de manera més amena i atractiva.

Maria Cacheda, portaveu de l'Agència Catalana de Patrimoni Cultural, explica que la intenció de la prova pilot és "volem avaluar com els nens reben les activitats per poder-les implementar després".

Durant els mesos de confinament, el personal docent de la Cartoixa va revisar les activitats educatives que oferien i en van idear de noves per tal d'adequar-se als diferents nivells educatius de les escoles del territori.

A la prova pilot s'han desenvolupat dues activitats, per a infantil i primària, que volen explicar la història de la Cartoixa des d'altres punts de vista, com el conte que ha preparat el personal docent.

La prova pilot s'ha realitzat amb l'Institut-Escola Corbatera, de Cornudella de Montsant. Una vegada s'hagi elaborat la versió definitiva, s'oferirà a tots els centres escolars de Catalunya.

Paraules clau:

Notícies relacionades