Back to top

La Casa de Misericòrdia de Reus, 25 anys ajudant a persones en risc d'exclusió social

La instal·lació d'una placa i una caminada fins a La Pineda, són algunes de les activitats que s'han organitzat des de la fundació

La Casa de Misericòrdia de Reus celebra enguany el seu 25è aniversari. La fundació, formada per voluntaris i les Germanes de la Consolació, ha presentat un calendari d'activitats culturals que s'inicia aquest mateix cap de setmana, i que s'allargarà fins a la celebració de la festa de Misericòrdia.

El Centre es va fundar amb l'objectiu de promoure l'autonomia i la inclusió d'aquelles persones que es troben en una situació de risc d'exclusió social i al llarg d'aquests anys ha acollit aproximadament 200 persones amb l'ajuda del patronat i dels donatius d'entitats i particulars.

Calendari d'activitats

Des de la fundació s'ha programat un calendari d'activitats que s'estendrà al llarg de l'any.

  • Dissabte 15 d'abril: A les dotze del migdia davant del centre es col·locarà una placa commemorativa a la façana i seguidament es farà un vermut acompanyat per la Banda Sonora de Misericòrdia.
  • Diumenge 16 d'abril: Caminada des de Reus fins a La Pineda, amb una duració aproximada de quatre hores.

A més d'aquestes dues activitats, la Casa de Misericòrdia té previstes conferències i concerts al llarg de l'any, cloent al setembre amb una celebració eucarística al Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia.

Donacions

Totes les persones que vulguin col·laborar amb la fundació, poden participar en les activitats i aquelles que ho desitgin també podran fer una aportació econòmica voluntària.

Paraules clau:

Notícies relacionades