Back to top

La construcció cau un 70% el mes de maig

El nombre d'habitatges nous cau un 70% respecte el 2019 i el d'obres iniciades un 40%
construccio

Segons dades del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de Tarragona, el sector de la construcció ha vist com ha devallat l'activitat durant el mes de maig per culpa de la COVID-19 en un 70%. Amb l'arribada de la fase 2 es retorna a la completa activitat i es reprenen les obres que hi havia iniciades i previstes que havien quedat paralitzades. 

Una altra derivada de la fase 2 del desconefinament és que es reprenen les obres en aquells habitatges en els quals hi ha ocupants sempre que es respectin els dos metres de distància o l'ús de mascaretes per evitar el contacte físic. Durant les anteriors etapes ja es permetia fer activitat de la construcció en zones no habitades. Segons dades del Col·legi d'Aparalladors i Arquitectes de Tarragona, s'han iniciat 14 obres i 15 habitatges. El nombre d'habitatges nous cau un 70% respecte el 2019 i el d'obres iniciades un 40.

La inversió en obra nova residencial també cau la voltant d'un 70%,ha passat dels 8,7 milions d'euros l'any passat als 2,5. La rehabilitació és a hores d'ara l'altra cara de la moneda per bé que també hi ha un descens important de l'activitat, aquesta, és més continguda.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades