Back to top

La COVID deixa Reus sense Parc de Nadal

Les directrius del PROCICAT no permeten grans concentracions de gent i l'Ajuntament ja ha anunciat que no s'organitzarà cap esdeveniment vincul·lat al Parc de Nadal.

En una entrevista al Notícies de Canal Reus, el regidor d'Esports i president de Reus Esport i Lleure, Pep Cuerba, ha confirmat que la ciutat no tindrà Parc de Nadal. De fet, les mesures aplicades per part del Govern de la Generalitat no permeten esdeveniments d'aquestes característiques i bona part de les ciutats ja ho han anunciat. 

La COVID, per primera vegada deixa els nens i nenes de la ciutat sense Parc de Nadal. Des de 1978 que se celebrava ininterrompudament i aquesta hagués estat la 42ena edició. 

Cuerba assegura que els diners que s'havien de destinar al Parc de Nadal s'han destinat al pla de reactivació per lluitar contra els efectes de la COVID. Tampoc no es podrà donar cobertura a les entitats que habitualment presten serveis al parc. Uns diners que acaben sent bona part del finançament de petites associacions de gent jove. 

Paraules clau:

Notícies relacionades