Back to top

La crisi interna passa factura a Ciutadans

La crisi interna passa factura a Ciutadans, però el partit taronja manté tres regidors al consistori reusenc. De fet, la formació taronja valora els resultats positivament. Ara bé, la seva candidata, Débora García, afirma que la davallada és deu a un canvi d'escenari.
La crisi interna passa factura a Ciutadans

Ciutadans ha aconseguit uns mals resultats aquest 26M i s'ha quedat, finalment, amb tres regidors. Els taronja arrancaven la nit amb quatre edils, però la crisi interna i la devallada de la intenció de vot que ha patit el partit a la ciutat des del passat 21 de desembre, quan van aconseguir una aclaparant victòria a Reus, els han reduït les espectatives. Uns resultats, els d'ahir, que segons la candidata a l'alcaldia, Débora García, són molt positius. García no atribueix, però, la pèrdua de representació a la crisi interna del partit sinó que, diu, només es tracta d'un canvi d'escenari.

García afirma que Ciutadans es converteix en l'única força constitucionalista al plenari i que treballarà, a priori en solitari, per defensar aquesta força. Així doncs, Débora Garcia entra al consistori amb Ricardo López i Raúl Meléndez.


Resultat de les eleccions municipals a Reus:

26M


Paraules clau: