Back to top

La CUP vol una auditoria comptable de la pròrroga del servei de la brossa

La CUP de Reus demana una auditoria comptable de la pròrroga del servei de la brossa a l'empresa Fomento de Construcciones y Contratas. Volen valorar si els resultats de la prestació del servei són negatius, atès que no s'esperaven aquesta pròrroga quan queden pocs mesos per a les eleccions municipals. La petició la faran en forma de moció en el ple del pròxim dilluns.
La CUP demana una auditoria contable de la pròrroga del servei de a brossa

El grup municipal de la CUP de Reus presentarà una moció per reclamar un auditoria econòmica i de la prestació del servei de la brossa que l'equip de govern ha prorrogat. Els cupaires demanen que aquest estudi es dugui a terme per als primers 4 mesos de la pròrroga, per tal de prendre mesures. Des del partit recorden la seva aposta per internalitzar el servei de neteja de la via pública i asseguren que hi ha hagut males pràctiques del servei en altres municipis.

La portaveu de la CUP a l'Ajuntament de Reus, Marta Llorens, ha destacat 'és un servei que és una de les peces del cas INNOVA, té antecedents de males praxis l'any 2016 en municipis com Barcelona i Badalona'.

També volen que l'auditoria externa que ja havia demanat l'ajuntament s'estengui als 4 anys anteriors del servei. I exigeixen que aquests resultats es facin arribar a tots els partits. Asseguren que el servei de la brossa té un cost d'11 milions d'euros a l'any.

Paraules clau: