Back to top

La cursa de Sant Silvestre de Reus aplega 1.250 corredors

SILVIA ANDREO

Molts han decidit tancar l’any 2015 fent esport. És el cas dels 1.250 corredors que es van aplegar el 31 de desembre a la cursa de Sant Silvestre de Reus. Enguany aquest esdeveniment ha aconseguit rècord de participació. I mentre uns s’ho prenen molt seriosament d’altres s’ho prenen com una festa per això, hem pogut veure tot tipus de disfresses en aquesta Sant Silvestre.

La cursa de Sant Silvestre és per la majoria de participants motiu de diversió. Varietat de disfresses tot i que la més comú ha estat la de Pare Noel entre els 1250 corredors que han completat els 5km pel centre de Reus. I és que la excusa aquí és córrer però la veritable raó és tancar l’any entre amics, amb la família o amb els companys de club fent una activitat diferent.

A un quart de sis de la tarda a la plaça llibertat els corredors esperaven amb ganes la sortida. Marea  de corredors de totes les edats, una mica difícil córrer entre tanta gent, però poc a poc s’han anat fent espai i als 14 minuts i 55 segons el guanyador ha creuat la línea de meta. Abdessanad Oukhelfen d’esports Armobal ha estat el primer en fer el recorregut, ell també va ser el campió de la cursa de 5km de la Mitja Marató de Reus que es va fer a l’octubre. I en l’apartat femení Gurutze Frades, que va guanyar l’any passat la Sant Silvestre de Tarragona s’ha imposat amb un temps de 17 minuts i 22 segons.  

Després de la cursa els corredors més ràpids han recollit les seves copes. També han tingut reconeixement els atletes més joves i els més grans entre d’altres.