Back to top

La Fira Centre Comercial obrirà els nous cinemes el 3 de novembre

L'operador Cines Axion ha enllestit les obres de les set noves sales que aportaran les últimes novetats de la gran pantalla al públic assistent a La Fira Centre Comercial.
La Fira Centre Comercial obrirà els nous cinemes el 3 de novembre

Els nous cinemes ocupen 1.600 metres quadrats de la segona planta de l'equipament comercial i han suposat una inversió d'1,8 milions d'euros. Totes les sales, amb un aforament total superior a les 800 butaques, estan equipades amb l'última tecnologia, amb sistemes de so 7.1, pantalles 2:1 i Scope; i uns seients d'última generació que garanteixen la màxima comoditat a l'espectador.

Amb l'obertura dels cinemes Axion a La Fira Centre Comercial, es podrà gaudir de les últimes estrenes cinematogràfiques, de cinema independent, documentals i de projeccions en versió original. La sala més gran tindrà capacitat per a 188 persones i a la més petita hi cabran 98 espectadors. El dimecres serà el dia de l'espectador i es projectaran sessions matinals els diumenges.  

L'arribada d'Axion permet a la ciutat de Reus recuperar l'oferta de cinema que havia perdut fa uns mesos amb el tancament de les úniques sales que quedaven i situa de nou Reus al capdavant de l'oferta d'oci i cultura.