La Fundació no abaixa el ritme

Irati Lazcano amb un doblet ha estat la golejadora roig-i-negra. Amb aquesta victòria (2-1), la Fundació continua líder de la Primera Catalana una setmana més.

Patint en excés, però la Fundació Futbol Base Reus ha aconseguit la dissetena victòria consecutiva -i una volta perfecta- després de superar el Sant Quirze (2-1), l'únic equip que ha sumat contra les roigs-i-negres amb l'empat de l'anada (0-0).

Irati Lazcano ha estat l'autora de la primera diana reusenca, minuts abans del descans (1-0). A la represa, en una jugada aïllada, les visitants han pogut situar l'empat amb un gol d'Aitana Climent (1-1). Amb l'empat, el Sant Quirze s'ha mantingut tancat al darrere, i la Fundació ha reaccionat i ha fet una passada endavant. Una connexió entre Cristina Becerra i la mateixa Lazcano ha permès que la davantera basca situés el segon gol a l'Estadi (2-1).

Aquests triomfs també sumen

Tot i el patiment, l'equip de Marc Mestres ha sumat els tres punts contra l'equip que li ha posat les coses més difícils a les ganxetes. Aquesta setmana la Fundació buscarà la divuitena victòria consecutiva al camp del Júpiter, novenes classificades. Aquest és l'últim partit abans del "tourmalet" contra el Fontsanta-Fatjó i el Levante las Planas, partits on, molt probablement, es decidirà la lluita per l'ascens a Preferent

FOTOGRAFIA: Xavi Guix