Back to top

La gastronomia en format tapa es consolida a Miami Platja

La cinquena ruta que el nucli urbà celebrarà entre els pròxims 11 i 28 de maig. Una edició que registra la major participació d'establiments fins ara, amb 27. Els empresaris d'hostaleria local calculen que l'any passat van servir prop de 14.000 racions
Foto de família dels 27 establiments que hi participen a l'edició d'enguany

La tapa torna a Miami Platja i amb més força que mai. La ruta de tapes del nucli treu pit en la seva cinquena edició amb un total de 27 establiments participants. El major nombre que s'ha registrat fins ara. Des del sector de l'hostaleria municipal valoren positivament la iniciativa i asseguren que els hi suposa una empenta de cara a l'inici de la temporada, tot just abans de començar-la. "Suposa moviment de gent en uns mesos especialment complicats", assenyala el vicepresident de l'Associació d'Hostaleria de Miami Platja, Manuel Roman.

El creixement de la ruta de tapes de Miami Platja ha estat progressiu des del seu començament, arribant al 2016 a servir prop de 14.000 racions. Només en comparació amb l'any passat, la present edició compta amb deu establiments més. Els organitzadors també destaquen l'increment de la presència de població dels voltants. "Els caps de setmana es nota sobretot la visita de gent dels municipis veïns i això ha fet que enguany s'animin més establiments", defensa la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, Yolanda Pérez.

La ruta de la tapa de Miami Platja es celebrarà entre els pròxims 11 i 28 de maig. A l'edició d'enguany també hi haurà un sorteig amb diversos premis, com ara viatges i material esportiu. 

Paraules clau: