Back to top

La gestió del restaurant del Gaudí Centre tornarà a concurs

Aquest dilluns l'establiment tancava les seves portes després que els actuals gestors no poguessin traspassar el local. El consistori preveu mantenir les mateixes condicions de cara als nous propietaris del restaurant, que ja ha canviat tres vegades de mans en poc més d'una dècada.
Aquest dilluns l'establiment tancava les seves portes després que els actuals gestors no poguessin traspassar el local.

La gestió del restaurant del Gaudí Centre tornarà a portar-se a concurs. Així ho ha reconegut l'Ajuntament després que l'establiment tanqués definitivament les seves portes aquest dilluns arran de no aconseguir traspassar el local abans de finals de l'any passat. Els seus gestors, el grup propietari de Casa Coder, tenien una concessió que s'esgotava el 31 de desembre de 2025. Arran del tancament, el consistori tornarà a estudiar una nova gestió tot i que encara sense un calendari previst. "El que estem estudiant és si tirem el concurs endavant de forma immediata, o primer fem una tasca activa de buscar restauradors per estar segurs que quan obrim concurs s'hi presentaran alguns operadors", explica el regidor d'Urbanisme a l'Ajuntament de Reus, Marc Arza.

L'any 2014 l'Ajuntament adjudicava la gestió del restaurant al grup Gaudí Up&Down, amb un preu de lloguer fixat al voltant dels 3000 euros mensuals, uns 36.000 a l'any. Unes condicions que el consistori vol mantenir, per un dels espais que vol seguir impulsant com a espai gastronòmic exclusiu. "Aquest és un espai que ens agrada i que s'ha fet un espai a la ciutat. És probablement la millor terrassa de Reus. Volem que aquest establiment estigui ocupat, però que ho estigui amb un operador que respongui al nivell alt de l'espai per mantenir-lo com un dels millors restaurants de la ciutat", afegeix Arza.

El restaurant del Gaudí Centre va posar-se en marxa l'any 2007 i ja han estat tres les empreses que han passat per la gestió de l'establiment en poc més d'una dècada.

Paraules clau: