La maduresa del Reus Deportiu els porta a la victòria i els manté líders

SILVIA ANDREO

El club de futbol Reus Deportiu ha guanyat 1 a 0 el Sabadell i segueix líder per tercera jornada consecutiva. Els de Natxo González continuen intractables a l’Estadi Municipal malgrat que aquest diumenge no han mostrat la seva millor versió. Un gol d’Edgar Hernández al tram final del partit ha deixat els 3 punts a la capital del Baix Camp

No ha estat el partit més brillant del Reus però els 3 punts s’han quedat a casa. Els roig-i-negres no han estat tant precisos com de costum, però es que el rival ha estat dur de vèncer.

El Sabadell ha anul•lat tot el joc interior del Reus. Els de Natxo González eran incapaços de construir jugades, mentre els arlequinats han tingut dues accions clares de perill. Primer un u contra u de Marc Fernández amb Edgar Badia, que el meta del Reus ha aconseguit refusar. I el mateix jugador ho ha tornat a provar des de la frontal.

Natxo González ha canviat de banda Haro i Óscar i aquest amb l’ajuda d’Angel ha aconseguit posar la primera pilota enverinada dins l’area però Edgar Hernández ha rematat al travesser. Abans del descans Colorado ho ha provat amb un xut llunyà que ha marxat fora. Óscar Rico ha fet lluïr Craviotto a l’inici de la segona part. Poc després, Osado ha pogut treure profit d’una errada defensiva del Reus però per sort la seva rematada ha sortit desviada.

I la sort pels de Natxo González ha arribat per fi al minut 76 quan la bona entesa entre Rico i Benito ha acabat amb el gol d’Edgar. Per fi, l’equip i l’Estadi han respirat tranquils. Els 3 punts s’han quedat a casa i el Reus segueix líder amb 28 punts, un més que el Villarreal. Diumenge visitarà l’estadi de l’Atlètic Balears.