La pilota aturada decideix el derbi del Camp

Dues delicatessen de Xavi Jaime i Arnau Sans han provocat que el Reus-Pobla acabés amb empat a un. Un resultat que manté els roigs-i-negres en la zona de play-off d'ascens.

El derbi del Camp és, classificació en mà, un dels millors partits que es poden veure a la Tercera Federació. En una primera part sense massa oportunitats, un pal i un xut per sobre del travesser pel Reus i una fuetada creuada per la Pobla han estat les accions més destacades. Ja a la segona part, els gairebé 1.500 espectadors assistents a l'Estadi han gaudit amb el golàs de Xavi Jaime: de falta i de més enllà de vint metres (1-0). Amb l'avantatge, els de Marc Carrasco s'han tancat al darrere i han defensat bé les opcions visitants, però al minut 87, Arnau Sans amb un altre golàs de falta ha fet la diana de l'empat (1-1).

Duel de play-off

Empat que deixa el Reus en la quarta plaça amb 17 punts, dos per sobre del primer equip que està fora del play-off, la Muntanyesa. Aquest diumenge (12:00 h), duel de nivell a la Feixa Llarga contra l'Hospitalet, rival que està per damunt dels ganxets amb dos punts més i que està cridat a lluitar l'ascens de categoria.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero