Back to top

La sàtira torna al ple de Cambrils pel CarNACval

Cambrils també es prepara per a l'inici del Carnaval. Una festa que des de fa 7 anys s'inicia amb l'arribada del Rei Carnestoltes, el qual dona pas a un ple satíric a la mateixa Sala de Plens del consistori cambrilenc. Una actuació a càrrec de la Nit d'Artistes de Cambrils, en què a través de l'humor i la crítica s'escenifica l'actualitat política municipal.
La sàtira torna al ple de Cambrils pel CarNACval

Els actors i les actrius de la Nit  d'Artistes de Cambrils (NAC) ja estan acabant d'enllestir els últims detalls del que ja s'ha convertit en un dels esdeveniments més esperats del Carnaval cambrilenc. I és que des de fa 8 anys, l'arribada del Rei Carnestoltes dona pas a un espectacle satíric sobre la situació política que viu el municipi. Una representació teatral d'allò més curiosa que enguany comptarà amb diverses sorpreses, tal com assegura el president de la NAC, Pere Martí

Un espectacle que malgrat que se centra en l'actualitat política del municipi, el judici del procés també hi serà present.

Un ple marcat per l'humor i la crítica que tindrà lloc aquest divendres, 1 de març, a partir de les 19.30h a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Cambrils.

Paraules clau: