Back to top

La tecnologia arriba als plenaris del Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Baix Camp continua fent feina i, per això, aquest dimarts ha organitzat una altra sessió plenària. Una jornada en què malgrat que no s'ha aprovat cap tema de pes, els consellers ja han començat a mostrar les seves cartes.
Una sessió plenària del Consell Comarcal del Baix Camp

Les noves tecnologies han arribat als plenaris del Consell Comarcal del Baix Camp. I és que les tauletes ja s'ha començat a veure's durant el plenari que s'ha celebrat aquest dimecres a la sala de plens de l'ens supramunicipal.

Una jornada que arrancava amb polèmica, amb la presa de possessió del conseller Josep Rabascan Domingo, el qual preguntava a la cambra a quin rei i a quina constitució s'havia de jurar.

Una sessió plenària, en què el Consell també va aprovar la creació de la Junta de Govern i l'organigrama per al mandat 2019-2013, així com les delegacions de competències, el nomenament de representants comarcals a altres organismes en què participa el consell o l'aprovació del règim econòmic de compensacions per als membres electes.

Malgrat que el ple no va donar molt de si, els consellers ja van començar a mostrar quines seran les seves estratègies per als pròxims 4 anys. Ciutadans, PP i la CUP van ser els únics membres de la cambra que van fer ús de la paraula, per reivindicar en la majoria dels casos, que són part del Consell i que, com a tal, també se'ls ha de tenir en compte.

Paraules clau: