Back to top

La tercera edició del Reus Teatre Musical "és el de la consolidació"

MAR ROVIRA

La tercera edició del Reus Teatre Musical posarà damunt de l'escenari del Teatre Bravium tres espectacles ben diferents. L'aposta dels organitzadors d'aquest festival de petit i mitjà format és consolidar-se en el sector. El festival es realitzarà del 25 al 27 de novembre i les entrades tenen un cost de 10 euros per espectacle mentre que l'abonament és de 25. 

El Reus Teatre Musical pretén fer un pas endavant i consolidar el festival. L'objectiu és convertir-se en el punt de partida del circuit del petit i mitjà format. Georgina Llauradó, una de les impulsores del certamen, ha afirmat que "volem que l'amplia oferta de projectes de petit i mitjà format sigui visible, ja que surt de la ciutat de Reus i és un festival pioner".

Les artistes locals assegurat que els hi ha resultat "difícil triar entre la desena de projectes rebuts". Per això, les tres propostes programades per aquesta edició pretenen ser una representació del ventall d'espectacles en aquest àmbit. Així, el festival s'estrenarà amb el repertori dels temes més emblemàtics del cor Barcelona Gay's Men's Chorus.

La companyia lleidatana Les Mus serà l'encarregada de l'actuació de dissabte 26 de novembre. L'obra "Crisi Existencial" tracta de dues noies desconegudes que es troben en un lavabo en dos moments transcendentals de les seves vides. El certamen clourà amb la companyia reusenca Lucky&Luke, els quals protagonitzaran l'obra infantil "El Teu Conte Em Sona".

D'altra banda, enguany el festival ha organitzat un concurs per Instagram. Els participants hauran de desafiar a la resta de possibles concursants a enviar vídeos musicals quotidians.