Back to top

La via verda de Miami Platja serà una realitat a partir del 2022

Així ho ha assegurat l'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, en una trobada amb els periodistes del territori per fer balanç del 2019.
Vies del tren de Miami Platja

L'històric paisatge de Miami Platja amb les vies del tren dividint el nucli deixarà de ser una realitat a partir del 2022. Així ho ha assegurat l'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, en l'habitual trobada amb periodistes que organitza el consistori per un balanç de l'any que es deixa endarrere.

En aquest sentit, Morancho ha assegurat que el pròxim dilluns, 13 de gener, els trens deixaran de passar per l'actual via i es procedirà al desmantellament de les vies.

Segons Morancho, els tècnics responsables començaran traient els materials més sensibles, com és el coure, i posteriorment es procedirà a retirar les travesses o el balast. 

4 punts estratègics per travessar la via

En aquest sentit, Morancho ha assegurat que abans que la via quedi totalment desmantellada i la via verda sigui una realitat, les vies comptaran amb 4 punts estratègics per poder travessar-les amb els vehicles.

El 13 de gener, adéu a les vies 

De moment, però, i el que sí que és una realitat és que aquest cap de setmana serà l'última vegada que els trens passaran per dins del nucli de Miami Platja.

Paraules clau: