Back to top

La xocolata amb avellana triomfa aquestes festes

Els torrons són un dels menjars més representatius de les festes nadalenques. Aquests dies, diversos establiments de venda de torrons han presenciat cues d'última hora per a la seva compra. El torró d'avellana i la xocolata amb avellana han aconseguit èxit de vendes arribant fins i tot a esgotar-se. El mateix ha passat amb el torró ganxet, una novetat de Gelats i Torrons Xixona que porta exhaurit des de la setmana passada.
Torrons de xixona

Arriben les festes nadalenques i amb elles, els tradicionals postres. Els torrons són un dels menjars més destacats d'aquestes dates, des dels més tradicionals fins als més novedosos.

Enguany, la gran afluència de consumidors ha generat que el torró ganxet s'esgotés a només una setmana de Nadal. Una nova classe de torró que Gelats i Torrons Xixona han fabricat a base d'avellana del territori.

Els tradicionals torrons de Xixona segueixen sent els més comprats pels consumidors. Tot i això, l'avellana ha estat l'ingredient estrella d'aquestes festes. La xocolata ha anat guanyant terreny però la combinació d'aquesta amb l'avellana ha estat la gran sorpresa de l'any. A només una setmana de Nadal, la aquesta nova varietat quedà esgotada. Un fet posa en relleu l'augment de consum d'ingredients propis del territori.

Els torrons i la xocolata mai falla per aquestes festes. Un típic nadalenc que genera les últimes cues a la ciutat de Reus.

 

Paraules clau: