Back to top

L'Accents no es posa límits i vol programar concerts en llocs emblemàtics

El Festival Accents continua celebrant els 10 anys amb concerts a diferents punts del Baix Camp. Aquest cap de setmana a La Selva del Camp, Mont-roig del Camp i Cambrils.

El Festival Accents va néixer amb la voluntat de crear un espai a Reus on poder escoltar música d'autor procedent de diferents indrets dels Països Catalans. Però aquest espai s'ha anat engrandint, i altres poblacions del Baix Camp, com Cambrils, Vilaplana, o La Selva del Camp, s'han anat sumant al projecte. També el nombre d'artistes que hi participen ha anat creixent, ja que s'ha passat dels set artistes, en la primera edició, als 30 d'aquesta desena edició. Actualment, el Festival programa música des del mes d'octubre i fins a mitjans de desembre

La ubicació guanya importància

En aquesta ocasió, el concert s'ha fet als terrenys de la finca d'El Gatellar de Mas de Serra, a La Selva del Camp, ha anat a càrrec del duet "Escarteen Sisters", i s'ha dirigit exclusivament a les empreses, institucions i persones que al llarg dels 10 anys han donat suport al Festival.

Paraules clau:

Notícies relacionades