Back to top

L'AEG Montsant Cim inaugura la celebració del seu 60è aniversari

L'Agrupació Escolta i Guia Montant Cim de Reus celebra enguany el 60è aniversari de l'entitat. La celebració compta amb nou activitats programades i aquest dissabte han celebrat el primer, l'acte inaugural.
Foto: AEG Montsant Cim

L'agrupament Escolta i Guia Montsant Cim actual és el fruit de la unificació de dos agrupaments diferents: l'Escolta Mare de Déu del Montsant masculí, que va néixer el 1960, i el Guia Verge del Cim, únicament femení. Després de compartir local i un seguit d'activitats van decidir unificar-se i avui, en la inauguració del seu seixantè aniversari, han fet una ruta pels diferents locals de la història de l'entitat. La cercavila ha acabat al local actual, on també hi han celebrat una xerrada sobre la història del cau i un piscolabis per tothom. 

En aquesta celebració, els actuals caps han volgut implicar-hi antics membres de l'entitat, que l'han fet i l'han vist créixer. Conxita Sardà, antiga membre de l'entitat, objecta que "hi ha coses que sempre s'han tractat a l'AEG Montsant Cim com el treball en equip i la cooperació, i durant els anys s'han anat actualitzant els valors com la inclusió".

Hi ha coses que sempre s'han tractat a l'AEG Montsant Cim com el treball en equip i la cooperació, i durant els anys s'han anat actualitzant els valors com la inclusió.

Entre les diverses activitats programades, es faran tres rutes significatives per l'entitat, quatre xerrades formatives i la festa final amb concert inclòs, que serà el 13 de juny.

El calendari del 60è aniversari

  • 9 de Febrer: Excursió a la serra de Llaberia. Lloc on antigament es portava el pessebre de l’Agrupament
  • 28 de Febrer: Xerrada sobre fer servei -  Casal Despertaferro 
  • 15 de Març: Excursió al Puig d’en Cama
  • 28 de Març: Xerrada sobre participació infantil - biblioteca Xavier Amoròs de Reus
  • 24 d’Abril: Xerrada sobre natura - bar Campus
  • 16 i 17 de Maig: Ruta circular per la serra del Montsant
  • 6 de juny: xerrada sobre gènere - bar Absis
  • 13 de Juny: Festa final, macroconcert a Reus

 

 

Paraules clau: