Back to top

L'Ajuntament de Cambrils aprova el finançament per arreglar el Celler

El ple ha aprovat una modificació de crèdit de 35.000 euros per solucionar l'ensorrament parcial del voladís del carrer Sindicat i les goteres de la teulada.

Aquest divendres el ple de l'Ajuntament de Cambrils tira endavant el finançament de la primera fase de les obres del Celler de Cambrils. L'objectiu és resoldre les patologies urgents d'aquest edifici, com l'ensorrament parcial del voladís del carrer Sindicat o les goteres que hi ha en una part de la teulada. El consistori va adquirir l'edifici amb la voluntat de projectar-hi un equipament museològic. 
 
El Museu d'Història de Cambrils ja treballa per redactar un projecte de continent i contingut per al Celler de la Cooperativa de Cambrils. Un edifici que va tancar portes el 2018, i que des d'aleshores ha requerit d'una actuació urgent per al seu manteniment.

Ara el ple de l'Ajuntament ha aprovat el finançament de la primera fase de les obres que han de permetre solucionar aquests problemes. Es tracta de la modificació de crèdits per part del Patronat del Museu d'Història de Cambrils que ha de permetre destinar 35.000 euros a iniciar el projecte.

La reobertura de l'edifici s'espera per a principis del 2022 i això coincidiria amb el centenari de la finalització de les obres del celler. Serà aleshores que s'enllestirà el projecte per tal que aculli un espai museològic i anar a buscar finançament extern per tirar-lo endavant. 

Paraules clau:

Notícies relacionades